Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Măsurile dispuse față de absența repetată și nejustificată a unor avocați de la Adunările Generale
07.11.2019 | JURIDICE.ro

Marti, 5 noiembrie 2019, Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta, s-a sesizat din oficiu si a decis initierea procedurii de cercetare prealabila a avocatilor care nu au respectat obligatia profesionala de a se prezenta la convocarile Adunarilor Generale ale Baroului Bucuresti din anul 2019, potrivit unui comunicat.

In acest sens, avocatii care se afla in situatia de a fi absentat la minimum 3 convocari vor fi invitati sa transmita un punct de vedere cuprinzand motivele absentelor, catre consilierii raportori desemnati si imputerniciti in acest scop de catre Consiliul Baroului Bucuresti.

Pe baza propunerilor consilierilor raportori, urmeaza a se dispune masurile impuse de lege de catre Consiliu, in fiecare caz in parte.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.