Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Selecție avocați pentru reprezentarea Baroului în procedura disciplinară
08.11.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 8 noiembrie 2019, Consiliul Baroului Bucuresti a informat ca a decis organizarea unei selectii in vederea colaborarii, pe baza incheierii de contracte de asistenta juridica, cu avocati membri ai Baroului Bucuresti, interesati sa asiste si sa reprezinte Baroul in procedura specifica cercetarii disciplinare, in fata Comisiei de Disciplina a Baroului Bucuresti sau a Comisiei Centrale de Disciplina.

Persoanele interesate pot trimite scrisoare de intentie, cu precizarea cerintelor financiare, la adresa de email elena.pitu@baroul-bucuresti.ro, pana la data de 18 noiembrie 2019.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.