Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
Print Friendly, PDF & Email

Ordonanța Uber-Yango a fost aprobată de Parlament cu mici modificări
08.11.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial nr. 901 din 7 noiembrie 2019, a fost publicată Legea nr. 204/2019 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto.

Parlamentul a aprobat Ordonanța cu următoarele modificări:
– Operatorul platformei digitale – persoană juridică nerezidentă trebuie să aibă înregistrată o filială la ONRC, și nu o sucursală.
– Durata valabilității avizului tehnic emis de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale se modifică de la 12 la 24 de luni.
– Cuantumul taxei pe care operatorul platformei digitale trebuie să o achite la bugetul de stat la fiecare 24 de luni se mărește de la 50.000 lei la 100.000 lei.
– Perioada de tranziție de care beneficiază persoanele care derulează operațiuni ce intră sub incidența OUG 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto se modifică de la 1 noiembrie 2019 la 1 februarie 2020. 


A se vedea: Legea Uber-Yango: Ordonanța de urgență nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ cu autoturism și conducător auto


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.