Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Festivitatea depunerii jurământului profesional / 22 noiembrie 2019. UPDATE: Cum a fost
02.12.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 2 decembrie 2019, Baroul București a dat publicității următorul comunicat:

„Baroul București urează bun venit în profesia de avocat celor mai tineri confrați, avocații care au promovat examenul de primire în profesie în sesiunile din martie și august 2019.

Într-o atmosferă festivă, depunerea jurământului profesional s-a desfășurat în Sala „Pașilor Pierduți“ din Palatul de Justiție, în prezența întregului Consiliu al Baroului București, condus de decanul Ion Dragne, precum și a Vicepreședintelui Curții de Apel București, doamna judecător Ana Maria Ganu.

La festivitate au participat peste 500 de avocați stagiari, însoțiți cu emoție firească de membrii familiei și avocații îndrumători.

Baroul București a oferit stagiarilor robe de avocat și coduri juridice, în semn de bun venit în profesie.

Cu ocazia acestei festivități, Baroul București a continuat tradiția instituită prin acordarea Bursei „Virgil Popovici“, oferind un premiu avocaților care au obținut cel mai bun punctaj la examenele de primire în profesie din ultimii trei ani.”

***

Vineri, 22 noiembrie 2019, Ion Dragne, Decanul Baroului București, convoacă membrii Consiliului la ședința extraordinară, începând cu ora 16.00, la Palatul de Justiție, Sala „Pașilor Pierduți“, potrivit unui comunicat.

Pe ordinea de zi figurează aplicarea dispozițiilor art. 21 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat, respectiv depunerea jurământului profesional de către avocații care și-au manifestat opțiunea de a se înscrie in Tabloul Avocaților Baroului București.

INVITAȚIE LA FESTIVITATE

Baroul București anunță avocații stagiari sau definitivi, care se înscriu în Tabloul avocaților cu drept de exercițiu al profesiei, organizarea Festivității Depunerii Jurământului, în incinta Curții de Apel București, Sala Pașilor Pierduți, în ziua de 22 noiembrie 2019, începând cu ora 16.00.

Toți candidații declarați admiși la examenul de primire în profesie, sesiunile martie si august 2019, pentru Baroul București, sunt invitați să participe la depunerea juramântului profesional.

Avocații care și-au depus cererile de înscriere pe Tabloul Baroului Bucuresti vor primi din partea baroului robe și coduri.

Festivitatea va fi urmată de o recepție, unde cei mai tineri membri ai baroului vor avea posibilitatea să socializeze într-un spațiu încărcat de semnificații pentru profesioniștii dreptului. Participarea cu insotitori neavocati este permisa cu inscrierea prealabila la adresa de email pregatire_profesionala@baroul-bucuresti.ro.

Important! Avocații vor participa la ceremonie în robe, având posibilitatea de a le ridica de la Garderoba avocaților din sediul Curții de Apel București, în ziua evenimentului, între orele 13.00 – 16.00.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.