Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

CSM. Modificarea statelor de funcţii și de personal ale mai multor instanțe
11.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 7 noiembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

1. Acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcţii ale Judecătoriei Târgu Bujor şi Curţii de Apel Galaţi prin transferul unui post vacant nefinanţat de muncitor calificat treapta II (personal contractual) din statul de funcţii al Judecătoriei Târgu Bujor în statul de funcţii al Curţii de Apel Galaţi.

2. Acordarea avizului conform pentru reducerea schemei de personal la Judecătoria Năsăud corelativ cu majorarea schemei de personal la Curtea de Apel Cluj, prin transferul unui post vacant finanţat de grefier cu studii superioare juridice, gradul II din statul de funcţii al Judecătoriei Năsăud în statul de funcţii al Curţii de Apel Cluj.

3. Acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcţii şi de personal ale Judecătoriei Vişeu de Sus şi Tribunalului Maramureş, prin transferul postului vacant de grefier cu studii superioare gradul I de la Judecătoria Vişeu de Sus la Tribunalul Maramureş.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 18)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.