Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

CSM. Modificarea statelor de funcţii și de personal ale mai multor instanțe
11.11.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 7 noiembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

1. Acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcţii ale Judecătoriei Târgu Bujor şi Curţii de Apel Galaţi prin transferul unui post vacant nefinanţat de muncitor calificat treapta II (personal contractual) din statul de funcţii al Judecătoriei Târgu Bujor în statul de funcţii al Curţii de Apel Galaţi.

2. Acordarea avizului conform pentru reducerea schemei de personal la Judecătoria Năsăud corelativ cu majorarea schemei de personal la Curtea de Apel Cluj, prin transferul unui post vacant finanţat de grefier cu studii superioare juridice, gradul II din statul de funcţii al Judecătoriei Năsăud în statul de funcţii al Curţii de Apel Cluj.

3. Acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcţii şi de personal ale Judecătoriei Vişeu de Sus şi Tribunalului Maramureş, prin transferul postului vacant de grefier cu studii superioare gradul I de la Judecătoria Vişeu de Sus la Tribunalul Maramureş.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 18)


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.