Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

CSM. Modificarea statelor de funcţii și de personal ale mai multor instanțe
11.11.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 7 noiembrie 2019, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

1. Acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcţii ale Judecătoriei Târgu Bujor şi Curţii de Apel Galaţi prin transferul unui post vacant nefinanţat de muncitor calificat treapta II (personal contractual) din statul de funcţii al Judecătoriei Târgu Bujor în statul de funcţii al Curţii de Apel Galaţi.

2. Acordarea avizului conform pentru reducerea schemei de personal la Judecătoria Năsăud corelativ cu majorarea schemei de personal la Curtea de Apel Cluj, prin transferul unui post vacant finanţat de grefier cu studii superioare juridice, gradul II din statul de funcţii al Judecătoriei Năsăud în statul de funcţii al Curţii de Apel Cluj.

3. Acordarea avizului conform pentru modificarea statelor de funcţii şi de personal ale Judecătoriei Vişeu de Sus şi Tribunalului Maramureş, prin transferul postului vacant de grefier cu studii superioare gradul I de la Judecătoria Vişeu de Sus la Tribunalul Maramureş.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 18)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti