Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Inspecția Muncii. Acțiuni de control / 14 octombrie – 1 noiembrie 2019
14.11.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 12 noiembrie 2019, Inspecția Muncii a informat că, în perioada 14 octombrie – 1 noiembrie 2019, a desfășurat acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 6.950.150 de lei, adică1.460.116 euro. Au fost depistate 469 de persoane care desfășurau muncă fără formelegale, dintre acestea 124 erau din județul Arad, 63 din București și 25 din județul Sibiu, potrivit unui comunicat.

În domeniul relaţiilor de muncă: Au fost efectuate 4.164 de controale în urma cărora s- au aplicat amenzi în valoare de 5.858.400 de lei, din care 4.640.000 de lei pentrumuncă nedeclarată, și au fost sancţionaţi 858 de angajatori.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă: Au fost efectuate3.019 de controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 1.091.750 de lei.Angajatorii au comunicat către inspectoratele teritoriale de muncă 436 evenimentecare, în urma cercetărilor efectuate de inspectorii de muncă, vor fi sau nu încadrate ca fiind accidente de muncă. Dintre acestea, 187 au avut loc în București, 53 în Timiș și40 în județul Argeș.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti