Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Întâlnire de lucru între reprezentanții ÎCCJ, UNBR și ai Baroului București / 13 noiembrie 2019
14.11.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 13 noiembrie 2019, la invitația adresată de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) și Baroului București, a avut loc o întâlnire informală între conducerile ÎCCJ, UNBR și Baroului București, la sediul ÎCCJ, potrivit unui comunicat.

La întâlnire au participat av. dr. Traian Briciu, Președintele UNBR, av. dr. Ion Dragne, Vicepreședinte UNBR și decan al Baroului București, av. Cătălin-Daniel Fenechiu, Vicepreședinte UNBR și prodecan al Baroului București și av. Flavia-Cristina Teodosiu, prodecan al Baroului București și consilier al UNBR.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute teme precum: implementarea dosarului electronic la nivelul ÎCCJ, spațiile destinate avocaților în incinta sediului ÎCCJ, buna aplicare a regulilor privind asistența judiciară în materie penală, buna gestionare a timpului ședinței de judecată, impactul procedurii de urmat în cazul documentelor cu caracter secret asupra duratei procedurii, problematica aplicării art. 451 NCPC sub aspectul reducerii cheltuielilor de judecată în partea privitoare la onorariul de avocat.

Conducerea UNBR apreciază deschiderea conducerii ÎCCJ și atenția acordată problemelor profesiei de avocat și este încrezătoare că acest demers consolidează buna colaborare instituțională în scopul realizării serviciului public de înfăptuire a justiției.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.