Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Întâlnire de lucru între reprezentanții ÎCCJ, UNBR și ai Baroului București / 13 noiembrie 2019
14.11.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 13 noiembrie 2019, la invitația adresată de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) și Baroului București, a avut loc o întâlnire informală între conducerile ÎCCJ, UNBR și Baroului București, la sediul ÎCCJ, potrivit unui comunicat.

La întâlnire au participat av. dr. Traian Briciu, Președintele UNBR, av. dr. Ion Dragne, Vicepreședinte UNBR și decan al Baroului București, av. Cătălin-Daniel Fenechiu, Vicepreședinte UNBR și prodecan al Baroului București și av. Flavia-Cristina Teodosiu, prodecan al Baroului București și consilier al UNBR.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute teme precum: implementarea dosarului electronic la nivelul ÎCCJ, spațiile destinate avocaților în incinta sediului ÎCCJ, buna aplicare a regulilor privind asistența judiciară în materie penală, buna gestionare a timpului ședinței de judecată, impactul procedurii de urmat în cazul documentelor cu caracter secret asupra duratei procedurii, problematica aplicării art. 451 NCPC sub aspectul reducerii cheltuielilor de judecată în partea privitoare la onorariul de avocat.

Conducerea UNBR apreciază deschiderea conducerii ÎCCJ și atenția acordată problemelor profesiei de avocat și este încrezătoare că acest demers consolidează buna colaborare instituțională în scopul realizării serviciului public de înfăptuire a justiției.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti