Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Se vor împlini trei ani de la trecerea la Viața Veșnică a Maestrului avocat Petre-Mircea STĂNCULESCU
15.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Se vor împlini trei ani de la trecerea la Viața Veșnică a Maestrului avocat Petre-Mircea STĂNCULESCU (n. 18.07.1934 – d. 19.11.2016). Slujba de pomenire va fi oficiată la mormântul său din Cimitirul Bellu Ortodox (figura 37, locul 49), sâmbătă, 16 noiembrie 2019, ora 12:00. Masa de pomenire va fi primită sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de persoanele rezidente în Aşezământul Social-Filantropic ”Acoperământul Maicii Domnului”, aflat în curtea Bisericii cu hramul Tuturor Sfintilor, din Parohia ”Precupeții Vechi” București (str. Toamnei nr. 2, sectorul 2).

Într-un interviu pentru JURIDICE.ro (mai 2015), Maestrul STĂNCULESCU spunea: ”Am avut și am încă parte de Întâlniri și de Întâmplări cu oameni buni, frumoși, care mi-au fost alături în viața personală și/sau în cea profesională și sper că o vor face în continuare, care m-au înțeles și îmi doresc să fie așa și de acum încolo, care m-au criticat și cărora voi încerca să nu le mai dau prilejul să o facă în timpul ce va urma, care m-au iubit și îmi doresc să o facă mereu și care, sper, m-au iertat, pentru că nimeni nu e fără de greșeală. (…) Sensul Vieții !? Cred în Dumnezeu. Cred că te naști având coordonatele fundamentale, majore trasate. Vii pe lume într-o familie și nu în alta, într-un spațiu care te formează și nu în altul, ai sau nu Întâlniri sau Întâmplări de viață, bune sau mai puțin bune. Poți înțelege sau nu ce și cum e Viața, poți învăța sau nu din ea. Sensul Vieții?! Simplificat, îmi apare doar unul: te naști și te străduiești să lași ceva bun în urma ta.”

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.