Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Se vor împlini trei ani de la trecerea la Viața Veșnică a Maestrului avocat Petre-Mircea STĂNCULESCU
15.11.2019 | JURIDICE.ro

Se vor împlini trei ani de la trecerea la Viața Veșnică a Maestrului avocat Petre-Mircea STĂNCULESCU (n. 18.07.1934 – d. 19.11.2016). Slujba de pomenire va fi oficiată la mormântul său din Cimitirul Bellu Ortodox (figura 37, locul 49), sâmbătă, 16 noiembrie 2019, ora 12:00. Masa de pomenire va fi primită sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de persoanele rezidente în Aşezământul Social-Filantropic ”Acoperământul Maicii Domnului”, aflat în curtea Bisericii cu hramul Tuturor Sfintilor, din Parohia ”Precupeții Vechi” București (str. Toamnei nr. 2, sectorul 2).

Într-un interviu pentru JURIDICE.ro (mai 2015), Maestrul STĂNCULESCU spunea: ”Am avut și am încă parte de Întâlniri și de Întâmplări cu oameni buni, frumoși, care mi-au fost alături în viața personală și/sau în cea profesională și sper că o vor face în continuare, care m-au înțeles și îmi doresc să fie așa și de acum încolo, care m-au criticat și cărora voi încerca să nu le mai dau prilejul să o facă în timpul ce va urma, care m-au iubit și îmi doresc să o facă mereu și care, sper, m-au iertat, pentru că nimeni nu e fără de greșeală. (…) Sensul Vieții !? Cred în Dumnezeu. Cred că te naști având coordonatele fundamentale, majore trasate. Vii pe lume într-o familie și nu în alta, într-un spațiu care te formează și nu în altul, ai sau nu Întâlniri sau Întâmplări de viață, bune sau mai puțin bune. Poți înțelege sau nu ce și cum e Viața, poți învăța sau nu din ea. Sensul Vieții?! Simplificat, îmi apare doar unul: te naști și te străduiești să lași ceva bun în urma ta.”

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.