Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Proiect Educație Juridică Argeș: Curtea de Apel Pitești la Liceul Tehnologic “Constantin Dobrescu” din Curtea de Argeș
15.11.2019 | Robert WILLIAMS

Robert Williams

Robert Williams

Vineri, 15 noiembrie 2019, in cadrul Liceului Tehnologic “Constantin Dobrescu” din Curtea de Arges, au continuat activitatile de Educatie Juridica. Jud. Rebeca Ion din cadrul Curtii de Apel Pitesti a prezentat pe durata a doua ore, la clasele a IX-a D si a XI-a B in intervalul orar 12-13 si cealalta la clasele a IX-a B si a X-a A in intervalul orar 12-14.

La aceasta activitate au mai asistat: directorul unitatii scolare, prof. Popa Ion Cristian, precum si profesorii Dudas Andreea, Manzatu Nicoleta, Popa Gabriel si Toma George.

Proiectul Educatie Juridica Pitesti este initiat de catre Agentia Britanica de Stiri News247WorldPress in parteneriat cu Baroul Arges si Curtea de Apel Pitesti pentru anii 2019-2023. Activitatile de Educatie Juridica vin in sprijinul elevilor din ciclul gimnazial si liceal in vederea cunoasterii legilor, dezbaterii asupra unor fenomene infractionale, dar si alte notiuni juridice necesare.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.