Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

IDEA BANK (BVB: IDB24E), prima bancă și primul emitent de obligațiuni care se alătură ARIR


19 noiembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că Idea Bank (BVB: IDB24E), prima instituție de credit care a emis în acest an obligațiuni în euro pe piața alternativă AERO, devine membru Asociat al ARIR. Idea Bank oferă produse și servicii persoanelor fizice și IMM-urilor, mizând pe noi tehnologii și diversificarea canalelor alternative de vânzare și post vânzare.

Mioara Popescu, Președinte Executiv Idea Bank România: “Filosofia de afaceri a Idea Bank România este “Practic. Simplu. Altfel.”, o abordare care certifică modul în care proiectăm produse, livrăm servicii și interacționăm cu părțile interesate. Angajamentul nostru este să investim în digitalizare şi să dezvoltăm soluţii simple şi inovative pentru clienţii și partenerii noștri. Calitatea de Membru Asociat ARIR confirmă dorința Idea Bank de a-și îmbunătăți modul de a comunica cu obligatarii, de a crește calitatea standardelor de guvernanță corporativă și a colabora cu companiile listate. Felicităm, totodată, ARIR pentru aniversarea unui an de activitate vizibilă în piața de specialitate.”

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR: “Suntem bucuroși să urăm bun venit Idea Bank, prima bancă din comunitatea noastră. Ne dorim să fim alături de companii la început de drum în piața de capital și care vor să adopte standarde înalte de transparență și comunicare, indiferent de instrumentele de finanțare utilizate. Relația cu obligatarii este o altă direcție de acțiune pe care o vom dezvolta în perioada următoare și este esențială pentru dezvoltarea sustenabilă a pieței, mai ales în contextul promovării la statutul de Piață Emergentă.”

Idea Bank România este parte din grupul Getin Holding, listat la Bursa de Valori de la Varsovia, un grup internațional care furnizează servicii financiare și care desfășoară operațiuni în Polonia, Ucraina, Rusia, Belarus. Idea Bank România este o entitate cu o strategie independentă în cadrul grupului Getin Holding, adaptată contextului economic și apetitului pieței locale, precum și potențialului său de creștere. În România, banca derulează operațiuni bancare și  alte servicii financiare cu persoane fizice și juridice.

Idea Bank România se alătură unui grup de elită de companii, membri ai ARIR, precum Bursa de Valori București, ALRO, Antibiotice, Electrica, Electromagnetica, Franklin Templeton, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Purcari, Teraplast și Transelectrica.

ARIR a fost înființată în noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. În cadrul ARIR sunt invitate să adere: ca Membru Asociat – companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate, Membru Afiliat – alte companii decât companii listate, în curs de listare sau care emit obligațiuni listate și Membru Profesionist – persoane cu experiență în IR. Membrii ARIR au acces la un conținut exclusiv, la sesiuni de instruire adaptate nevoilor lor și obiectivelor de IR, și participă la proiectele de dezvoltare a pieței de capital.

***

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată cu scopul de oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanță corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membrii companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri,profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari și Idea Bank s-au alăturat ca Membri Asociați și INNOVA Project Consulting ca Membru Afiliat.

Mioara Popescu, Idea Bank, Daniela Serban, ARIR

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică