« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
CMS CMK
 

Ana Radnev preia conducerea echipei de Banking & Finance CMS România
19.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ana Radnev, partener din echipa internațională a CMS, a preluat coordonarea departamentului de drept bancar și financiar din CMS România, începând cu data de 1 noiembrie 2019.

Ana Radnev este partener cu dublă specializare, pe drept român și englez și are o experiență de peste 20 de ani în tranzacții de finanțare internaționale şi locale, fiind recunoscută de clasamentele juridice internaționale ca unul dintre avocații de top din regiunea central-est europeană. În contextul creșterii interesului investițional în regiune, CMS a „repatriat-o” pe Ana Radnev în biroul din București în mai 2019.

Ana Radnev face parte din echipa CMS încă de la începutul activității CMS în România, alăturându-se biroului din București în 1999. Ulterior, s-a relocat la Londra, perioadă în care s-a specializat și în dreptul englez, concentrându-se pe zona financiar-bancară și urcând în ierarhia firmei până la poziția de partener. Practica sa a continuat la nivel internațional și, timp de peste 20 ani, a coordonat numeroase tranzacții de finanțare în toată regiunea central-sud europeană. În toată această perioadă a continuat să lucreze pe tranzacții în România, păstrându-și legăturile cu clienții și colegii din alte societăți de avocatură.

Ana Radnev: „Sunt onorată să coordonez practica de Banking & Finance CMS România și mă bucur să lucrez îndeaproape cu vechii și mai noii mei colegi din echipa de la București. Suntem una dintre cele mai mari și dinamice echipe de Banking & Finance din România, acoperind întregul spectru de produse financiare și de piață de capital. Împreună vom promova dezvoltarea și consolidarea practicii de drept bancar din România și vom contribui la implementarea strategiei CMS în regiune. Totodată, suntem parte integrantă a practicii noastre globale de Banking & Finance, dovadă fiind diversitatea portofoliului de clienți și tranzacțiile complexe, de anvergură – cele mai multe având implicații multi-jurisdicționale – pe care le coordonăm din biroul din București.

CMS este a cincea firmă de avocatură ca mărime din lume, având 4.800 avocați și peste 1.100 parteneri în 41 de țări, fiind o organizație dinamică, în continuă dezvoltare, cu o activitate de practică remarcabilă de peste 30 ani în Europa Centrală și de Est. Anvergura CMS nu este dată doar de mărime, ci și de expertiză și inovare, cu practici de top în sectoare de relevanță internațională. Strategia biroului local din București este de a continua dezvoltarea practicii regionale ca parte integrantă a abordării globale a CMS.

Gabriel Sidere, Managing Partner CMS România: „Revenirea Anei Radnev la București constituie un pas important în augmentarea poziției biroului CMS din București ca lider regional în practica bancar-financiară.  Preluarea de către Ana Radnev a conducerii grupului bancar, alături de angajările recente pe care le-am făcut în grupul bancar-financiar, vine să consolideze poziția de hub regional al biroului CMS București și aduce acea masă critică dezvoltării practicii noastre de tranzacții trans-frontaliere. Ana Radnev aduce o expertiză unică în asistarea clienților din infrastructură, tehnologie și servicii medicale, întărind capacitatea biroului din București de a reprezenta clienții în tranzacții strategice, cum ar fi asistarea sponsorilor în finanțări de proiecte și de achiziții. Suntem încântați să o avem pe Ana în biroul din București.”

Simona Marin, fostul coordonator al departamentului, îşi încetează activitatea la 19 decembrie 2019.

Recunoscută de cele mai prestigioase clasamente juridice internaționale ca un centru de excelență pentru sectorul financiar-bancar, practica de Banking & Finance și Piețe de Capital din cadrul firmei internaționale de avocatură CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP este una dintre cele mai mari din România. Formată din 18 avocați, echipa CMS România acoperă tot spectrul de tranzacții de finanțare, servicii financiare și piețe de capital, precum și aspectele legale și de reglementare specifice acestui sector. Cu o experință internațională impresionantă, membrii echipei asistă băncile locale și internaționale, instituțiile financiare și companiile locale și internaționale în proiecte complexe locale și transfrontaliere, fiind specializați în finanțarea de proiecte, finanțări imobiliare, finanţări sindicalizate şi bilaterale, finanțări de achiziții și finanțări structurate, transferuri de portofolii de creanțe performante și neperformante (NPLs), piață de capital (ESM și DCM) și Fintech.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.