Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA
Print Friendly, PDF & Email

Delegația OSCE-Oficiul pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului, în vizită la CCR
19.11.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 18 noiembrie 2019, conf. univ. dr. Marieta Safta, prim-magistrat-asistent al Curții Constituționale a României, a primit vizita delegației Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) – Oficiul pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR), condusă de E.S. Ambasador Christian Strohal, Șef al misiunii și alcătuită din Raluca-Andreea Montea, asistenta Șefului misiunii, Renata Tardioli, analist juridic și Mihaela-Cristina Tabarcea, asistenta analistului juridic, potrivit unui comunicat.

Întâlnirea a avut ca obiectiv schimbul de informații cu privire la alegerile prezidențiale din România din anul 2019. În cadrul întrevederii, doamna prim-magistrat-asistent a prezentat atribuțiile, competența, precum și jurisprudența recentă a Curții Constituționale a României în materia respectării procedurii de alegere a Președintelui României, subiecte ce au prilejuit un dialog constructiv între reprezentantul Curții Constituționale și cei ai OSCE-ODIHR.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.