Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
 1 comentariu

Emilia Gane, desemnată agent guvernamental pentru CJUE și TUE
19.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial nr. 926 din 18 noiembrie 2019, a fost publicată Decizia nr. 423/2019 pentru desemnarea doamnei Emilia Gane în calitate de agent guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene și Tribunalul Uniunii Europene, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în cauzele în care se împlinesc termene procedurale în lunile noiembrie-decembrie 2019.

Emilia Gane se desemnează în calitate de agent guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene și Tribunalul Uniunii Europene, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în cauzele pentru care se împlinesc termenele procedurale în lunile noiembrie-decembrie 2019, astfel:

– pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene în cauzele C-538/19, Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, C-558/19, Impresa Pizzarotti, C-498/19P, România împotriva Comisiei Europene, C-61/19, Orange, C-397/19, Statul Român – Ministerul Finanțelor Publice, C-355/19, Asociația „Forumul Judecătorilor din România”, C-585/19, Academia de Studii Economice, C-379/19, DNA-Serviciul Teritorial Oradea, C-357/19, Euro Box Promotion, T-543/19, România împotriva Comisiei Europene, T-495/19, România împotriva Comisiei Europene, C-655/19, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov, C-549/18, România Împotriva Comisiei Europene;

– în căile de atac ce ar putea fi exercitate de statul român împotriva hotărârilor Tribunalului Uniunii Europene;

– în orice proceduri în curs dintre cele prevăzute de art. 1 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 11/2017 privind organizarea și funcționarea Agentului guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, precum și pentru Curtea de Justiție a Asociației Europene a Liberului Schimb, aprobată cu modificări prin Legea nr. 248/2017, cu modificările ulterioare.

Emilia Gane a mai ocupat această funcție în 2009.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Emilia Gane, desemnată agent guvernamental pentru CJUE și TUE”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.