Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Emilia Gane, desemnată agent guvernamental pentru CJUE și TUE
19.11.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial nr. 926 din 18 noiembrie 2019, a fost publicată Decizia nr. 423/2019 pentru desemnarea doamnei Emilia Gane în calitate de agent guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene și Tribunalul Uniunii Europene, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în cauzele în care se împlinesc termene procedurale în lunile noiembrie-decembrie 2019.

Emilia Gane se desemnează în calitate de agent guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene și Tribunalul Uniunii Europene, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în cauzele pentru care se împlinesc termenele procedurale în lunile noiembrie-decembrie 2019, astfel:

– pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene în cauzele C-538/19, Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, C-558/19, Impresa Pizzarotti, C-498/19P, România împotriva Comisiei Europene, C-61/19, Orange, C-397/19, Statul Român – Ministerul Finanțelor Publice, C-355/19, Asociația „Forumul Judecătorilor din România”, C-585/19, Academia de Studii Economice, C-379/19, DNA-Serviciul Teritorial Oradea, C-357/19, Euro Box Promotion, T-543/19, România împotriva Comisiei Europene, T-495/19, România împotriva Comisiei Europene, C-655/19, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov, C-549/18, România Împotriva Comisiei Europene;

– în căile de atac ce ar putea fi exercitate de statul român împotriva hotărârilor Tribunalului Uniunii Europene;

– în orice proceduri în curs dintre cele prevăzute de art. 1 alin. (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 11/2017 privind organizarea și funcționarea Agentului guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, precum și pentru Curtea de Justiție a Asociației Europene a Liberului Schimb, aprobată cu modificări prin Legea nr. 248/2017, cu modificările ulterioare.

Emilia Gane a mai ocupat această funcție în 2009.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Emilia Gane, desemnată agent guvernamental pentru CJUE și TUE”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.