Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției – ambasadorul Republicii Federale Germania la București
22.11.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 18 noiembrie 2019, Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției, a discutat cu Ambasadorul Republicii Federale Germania Cord Meier-Klodt, potrivit unui comunicat.

Discuțiile celor doi oficiali s-au concentrat pe programul de Guvernare pe Justiție, aprobat de Parlamentul României, Raportul MCV și cooperarea judiciară internațională. Cord Meier-Klodt și-a exprimat încrederea că mandatul ministrului Cătălin Predoiu va contribui la reluarea progreselor în Justiție și la obținerea unui bun Raport MCV anul viitor, asigurându-l de sprijinul fără rezerve al Ambasadei Germane la București.

Cătălin Predoiu: „O bună cooperare cu Comisia Europeană și Statele Membre UE, între care și Germania, ne va ajuta să construim un sprijin solid pentru obiectivele noastre, care sunt în linie cu obiectivele din MCV și cu așteptările cetățenilor români ca procurorii să devasteze rețelele de corupție și crimă organizată, iar judecătorii să pronunțe decizii drepte în termene rezonabile. Aceasta așteaptă cetățenii noștri, siguranță, Justiție dreaptă, și acestea sunt și obiectivele noastre.”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.