« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

JURIDICE.ro propune extinderea facilităților de documentare juridică pentru toate barourile din țară
26.11.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro), propune încheierea unor protocoale de colaborare cu toate barourile din țară, în scopul facilitării accesului avocaților la documentarea juridică.

Aceste colaborări nu presupun nici un fel de costuri pentru barouri, ci doar facilități pentru avocații membri ai acestora.

Avocații din Baroul București, Baroul Ilfov, Baroul Dolj, Baroul Timiș, Baroul Sibiu și Baroul Prahova beneficiază, pentru orice pachet de membership, de avantaje speciale.

Facilitățile oferite avocaților din barorurile partenere pot fi extinse pentru avocații din toate barourile, la solicitarea conducerii, inclusiv prin implicarea UNBR. Acestea includ: reduceri pentru membership, reduceri pentru participarea la evenimente, puncte de pregătire profesională continuă.

Uniunea Națională a Barourilor din România încurajează extinderea națională. UNBR se preocupă în mod constant de încurajarea și asigurarea accesului avocaților la resursele de documentare juridică (detalii aici).

 
Secţiuni: Anunțuri, Selected, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD