Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

La Curtea de Apel Suceava a fost derulat un program de schimb de magistraţi
26.11.2019 | JURIDICE.ro

În perioada 18-22 noiembrie 2019, la Curtea de Apel Suceava a fost derulat un program de schimb de magistraţi intitulat „Programme d’echanges d’autorites judiciaires” (Program de schimb al autorităţilor judiciare). Acest program se desfăşoară sub coordonarea European Judicial Traning Network şi are ca partener Institutul Naţional al Magistraturii, potrivit unui comunicat.

Delegația magistraților străini a fost compusă din 3 judecători din Germania, câte unul din Finlanda și Portugalia și un judecător din Italia.

Programul stagiului a cuprins prezentarea modului de organizare şi funcţionare a sistemului judiciar român, participarea invitaţilor la mai multe audieri în cadrul ședințelor de judecată publice, vizitarea și prezentarea unor instanţe de grade diferite din raza Curţii de Apel Suceava și a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.