Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații, Sistemul judiciar

La Curtea de Apel Suceava a fost derulat un program de schimb de magistraţi

26 noiembrie 2019 | JURIDICE.ro

În perioada 18-22 noiembrie 2019, la Curtea de Apel Suceava a fost derulat un program de schimb de magistraţi intitulat „Programme d’echanges d’autorites judiciaires” (Program de schimb al autorităţilor judiciare). Acest program se desfăşoară sub coordonarea European Judicial Traning Network şi are ca partener Institutul Naţional al Magistraturii, potrivit unui comunicat.

Delegația magistraților străini a fost compusă din 3 judecători din Germania, câte unul din Finlanda și Portugalia și un judecător din Italia.

Programul stagiului a cuprins prezentarea modului de organizare şi funcţionare a sistemului judiciar român, participarea invitaţilor la mai multe audieri în cadrul ședințelor de judecată publice, vizitarea și prezentarea unor instanţe de grade diferite din raza Curţii de Apel Suceava și a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică