Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Cătălin Predoiu: Vreau să iau pulsul sistemului judiciar
28.11.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 28 noiembrie 2019, Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției, a făcut următoarele declarații cu privire la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, potrivit hotnews.ro: „Guvernul nu își poate asuma o desființare peste noapte a Secției Speciale, e nevoie de o dezbatere mai largă în sistemul judiciar și de consens politic. După părerea mea este nevoie de o dezbatere în cadrul sistemului judiciar și apoi dacă este posibil de un consens politic în parlament, repet, dacă este posibil. ​Discuțiile asupra secției speciale vor începe anul viitor în parlament. Nu există în acest an premisele pentru a interveni legislativ asupra acestei instituții.

Nu sunt deloc mulțumit de activitatea SIIJ și o vom aborda cu prioritate anul viitor. Vreau să iau pulsul sistemului judiciar. Am dreptul și obligația să știu ce se întâmplă în sistemul judiciar.
Nu vreau să cer nici măcar o statistică de la SIIJ în acest moment pentru că nu vreau să creez presiuni. Statistici sunt și la CSM și pot cere și prin CSM. Am citit și eu un raport de țară și am văzut și eu ce au făcut pana azi. Au deschis dosar unui oficial care avea imunitate, ceea ce mi se pare spectaculos.”

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.