Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul București testează serviciul e-Legalizare
28.11.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 25 noiembrie 2019, Tribunalul București a informat că, în perioada 25 noiembrie 2019 – 1 secembrie 2019, la nivelul Secțiilor a II – a Contencios administrativ și fiscal și a IV-a Civilă, va implementa un nou serviciu – e-Legalizare – menit să faciliteze eliberarea/emiterea copiilor legalizate ale Hotărârilor judecătorești/ Certificatelor de grefă supuse legalizării Tribunalului București, potrivit unui comunicat.

Toți cei interesați să intre în posesia unei copii legalizate a unei Hotărâri judecătorești/Certificat de grefă pot solicita o programare accesând aplicația e-Legalizare de pe site-ul Tribunalului București.

Programarea se obține prin completarea corectă și completă a formularului pus la dispoziție, în acest sens, pe pagina de internet a Tribunalului București.

La nivelul Tribunalului București, cererea este validată de către personalul cu astfel de atribuții, iar solicitanții vor fi înștiințați, de îndată, printr-un e-mail (Legalizări Tribunalul București), că le-a fost rezervată o zi la care să se prezinte la Registratura secției învestite.

Pentru a intra în posesia copiilor legalizate trebuie ca partea (personal sau prin reprezentant) să se prezinte la data menționată în e-mail-ul primit de la instanță, la registratura secției pe rolul căreia se află dosarul, având asupra sa actele depuse on-line, în original (cererea-tip, dovada achitării taxei de timbru, actul de identitate/dovada calității de reprezentant).

*În această perioadă se vor efectua teste care să completeze, verifice şi să ajusteze, acolo unde este cazul, funcționalitățile aplicației.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Tribunalul București testează serviciul e-Legalizare

  1. Gabriel LUPAȘCU spune:

    O măsura binevenita, pe care o dorim extinsa la toate instantele.
    Am însa o nedumerire… De ce oare mai este necesar sa depui cererea și în format fizic? In mod normal, o cerere transmisa în format electronic ar trebui sa fie suficienta. Daca totuși nu este suficient, ar putea fi prevazuta semnarea cererii respective cu semnătura electronica.
    Cel putin în raporturile instantelor cu avocații, cererile în format electronic precum și furnizarea de date și informații în acest format (cu semnătura electronica) ar trebui sa fie deja o normalitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.