Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Ordinul Național Steaua României a fost conferit directorului SRI și ministrului apărării naționale


29 noiembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial nr. 951 din 28 noiembrie 2019, a fost publicat Decretul nr. 918/2019 privind conferirea Ordinului Național Steaua României și Decretul nr. 917/2019 privind conferirea Ordinului Național Steaua României.

Astfel, se conferă Ordinul Național Steaua României în grad de Ofițer lui Eduard Raul Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de înaltă apreciere pentru excepționala contribuție avută la consolidarea siguranței naționale și la îndeplinirea atribuțiilor specifice instituției, pentru coordonarea cu profesionalism a activității SRI.

De asemenea, se conferă Ordinul Național Steaua României în grad de Ofițer generalului Ionel Nicolae Ciucă, ministrul apărării naționale, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere a rezultatelor excepționale obținute în îndeplinirea misiunilor, pentru contribuția avută la promovarea imaginii Armatei României.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii