Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Ordinul Național Steaua României a fost conferit directorului SRI și ministrului apărării naționale
29.11.2019 | JURIDICE.ro

În Monitorul Oficial nr. 951 din 28 noiembrie 2019, a fost publicat Decretul nr. 918/2019 privind conferirea Ordinului Național Steaua României și Decretul nr. 917/2019 privind conferirea Ordinului Național Steaua României.

Astfel, se conferă Ordinul Național Steaua României în grad de Ofițer lui Eduard Raul Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de înaltă apreciere pentru excepționala contribuție avută la consolidarea siguranței naționale și la îndeplinirea atribuțiilor specifice instituției, pentru coordonarea cu profesionalism a activității SRI.

De asemenea, se conferă Ordinul Național Steaua României în grad de Ofițer generalului Ionel Nicolae Ciucă, ministrul apărării naționale, cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere a rezultatelor excepționale obținute în îndeplinirea misiunilor, pentru contribuția avută la promovarea imaginii Armatei României.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.