Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Mihai Gosav a reprezentant SNPAP Târgu Ocna la Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor
29.11.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 29 noiembrie 2019, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a informat că a avut loc o conferință de presă privind participarea domnului inspector de poliție penitenciară Mihai Gosav, profesor în cadrul Școlii, la Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor, eveniment la care au participat reprezentanți din 30 de țări din toate colțurile lumii.

Competiția a fost organizată de către Asociația Internațională  a Polițiștilor și s-a desfășurat în Mexico-City, Mexic în perioada 17-23 noiembrie 2019. Mihai Gosav a reprezentat Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna în cadrul acestui eveniment și a câștigat titlul de campion la judo pentru a doua oară consecutiv.

Palmaresul sportivului s-a îmbogățit cu o medalie de aur la judo, categoria 100 kg și două medalii de argint, la judo categoria OPEN și la jiu-jitsu brazilian.

În cadrul conferinței de presă conducerea Școlii a subliniat importanța susținerii personalului în activitățile inițiate și a sportului, în particular, ca mijloc de promovare a României și a sistemului penitenciar românesc.

Mihai Gosav a vorbit invitaților despre experiența din Mexic, despre relațiile de colaborare stabilite cu sportivii prezenți la competiție și despre dorința de a participa împreună cu elevi ai Școlii noastre la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, care vor avea loc în anul 2020 în Germania.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.