Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Locurile I și II la Concursul regional de pledoarii francofon
02.12.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 2 decembrie 2019, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că Bogdan Popescu și Cristina Făt, foști studenți ai Facultății de Drept și ai Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene, promoția 2015/2019, au obținut locurile I și II la cea de-a 4-a ediție a Concursului regional de pledoarii francofon, potrivit unui comunicat.

Concursul este organizat la Budapesta de către Ambasada Franței în Ungaria, iar la această ediție au participat 50 de studenți din diferite țări, în principal din Europa de Est, dar și din Franța. Dezbaterile au purtat asupra modului în care protecția drepturilor fundamentale trebuie să răspundă provocărilor lansate de noile tehnologii.

În prezent, Cristina Făt și Bogdan Popescu sunt studenți la Universitatea Paris 1 Pantheon Sorbona, în calitatea de bursieri ai Guvernului Francez, unde urmează cursurile unor programe de Master 2 specializate în arbitraj internațional și drept internațional privat. Îi felicităm cu această ocazie și le urăm mult succes pentru anul universitar în curs.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.