Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

A fost lansată o nouă pagină de internet a Curții de Apel Cluj
02.12.2019 | JURIDICE.ro

Luni, 2 decembrie 2019, Curtea de Apel Cluj a informat că a fost lansată o nouă pagină de internet a instanței, www.curteadeapelcluj.ro, potrivit unui comunicat.

Rolul acestui site este de a oferi un acces cât mai rapid la informațiile privind activitatea Curții de Apel Cluj, atât celor care vin în contact cu justiția, cât și publicului larg, interesat de modul în care aceasta se realizează.

Persoanele interesate vor găsi date referitoare la dosarele aflate pe rolul instanței, personal, concursurile de ocupare a unor posturi, legislația relevantă, organizarea și funcționarea instanțelor, jurisprudență, sesizări formulate la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, informații utile, precum și comunicate periodice despre procesele care suscită interesul opiniei publice.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.