Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București invită avocații la seminarul de lucru în cadrul căruia va fi dezbătut stadiului implementării Directivei (UE) 2016/343 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție
02.12.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 2 decembrie 2019, Baroul București a informat avocații cu privire la seminarul de lucru organizat de Centrul Român de Politici Europene miercuri, 4 decembrie, de la 10.00 la 13.00 la Golden Tulip Victoriei București, în cadrul căruia va fi dezbătut stadiului implementării Directivei (UE) 2016/343 privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție și a dreptului de a fi prezent la proces în cadrul procedurilor penale, cât şi prezentarea rezultatelor obținute până la acest moment în cadrul proiectul PRESENT, potrivit unui comunicat.

Prin intermediul organizării acestui seminar, Centrul Român de Politici Europene își propune inclusiv informarea actualei generații de stagiari/tineri absolvenți ai Baroului București despre directivele Uniunii Europene și aplicabilitatea acestora în legislația națională. Costurile de transport și cazare vor fi asigurate pentru participanții care se deplasează din afara orașului. Seminarul este gratuit.

Înscrierile se realizează prin accesarea următorului link.
Persoana de contact: Roxandra Popescu: ruxandra.popescu@crpe.ro, telefon: +40724369744

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti