Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Cu smartwatch la examenul de promovare pe loc a procurorilor în funcții de execuție
03.12.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 14 noiembrie 2019, Consiliul Superior al Magistraturii a respins contestatia depusa de un procuror impotriva procesului-verbal de frauda intocmit de responsabilul de sala, privind masura eliminarii sale din concursul de promovare pe loc a procurorilor in functii de executie, din data de 20 octombrie 2019.

Procurorul care participa la concursul de promovare in gradul de parchet de pe langa tribunal a fost eliminat din sala de examen deoarece avea asupra lui un smartwatch.

Sectia pentru procurori a constatat ca interdictia de a avea asupra sa orice mijloc electronic de comunicare constituie un aspect ce se prezuma a fi cunoscut de toti candidatii, independent de informarea facuta de responsabilul de sala. CSM a aratat ca vicepresedintele Comisiei de organizare a constatat ca ceasul detinut de procuror permitea transferul de date.

:: Hotararea CSM


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.