Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații SELECTED

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII își extinde echipa de parteneri

5 decembrie 2019 | JURIDICE.ro

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a numit doi noi Parteneri și a efectuat alte cinci promovări interne, urmare a evaluărilor profesionale derulate în luna noiembrie.

Dan Cristea și Ciprian Timofte au devenit Parteneri ai ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, alăturându-se astfel celorlalți 27 de avocați asociați ai firmei. Numirile sunt efective de la 1 ianuarie 2020.

Dan Cristea este avocat pledant cu o experiență profesională de 13 ani, fiind direct implicat sau coordonând dosare litigioase complexe în domeniul achizițiilor publice, drept administrativ, drept comercial, dreptul sportului. De asemenea, este inițiatorul și coordonatorul unor cursuri cu studenți la drept sau reprezentanți ai mediului de afaceri, dedicate perfecționării tehnicilor de construcție a unui discurs public și a abilităților de oratorie.

Ciprian Timofte este avocat specializat în drept societar/comercial, fuziuni și achiziții, având 13 ani de experiență profesională. El coordonează practica ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în domeniul protecției datelor cu caracter personal, calitate în care a coordonat, în ultimii ani, proiecte complexe la nivelul tuturor industriilor relevante, impresionând clienții firmei prin abordarea pragmatică și totodată inovatoare, atunci când este cazul.

De asemenea, ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a anunțat că alți cinci avocați au fost promovați în diverse roluri, și anume: Veronica Aman, Cornelia Tăbîrță și Dana Blaer au devenit Managing Associate iar Robert Trăilescu și Elena Carabineanu sunt noii Senior Associate. Firma consolidează astfel practica în domeniile fuziuni și achiziții, drept imobiliar, litigii și arbitraje internaționale, precum și proprietate intelectuală și dreptul mediului.

Dr. Florentin Țuca, Managing Partner al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII: „Promovările din acest an reconfirmă decizia firmei de a recunoaște meritele profesionale de excepție ale avocaților care cresc alături de noi. Toți cei șapte camarazi merită cu prisosință această recunoaștere și sunt convins că vor demonstra justețea acestei promovări prin evoluții remarcabile și în viitor.”

Dan Cristea, 34 ani, este Partener în cadrul practicii de litigii și arbitraj a ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII. El își concentrează activitatea de avocat pledant asupra disputelor comerciale și de contencios administrativ, având totodată o bogată experiență în materia litigiilor privind achiziții publice. În materie comercială, practica sa include atât litigii corporative (anulare de hotărâri ale Adunărilor Generale, retrageri de asociat, litigii între acționari), cât și neînțelegeri contractuale. În materia dreptului administrativ a fost implicat într-un număr amplu de procese având drept obiect acte emise de autorități publice în domeniul fiscal, al energiei, urbanismului sau mediului. În ceea ce privește achizițiile publice, Dan Cristea a pledat în zeci de litigii privind atribuirea de contracte având valori individuale ce depășesc zeci de milioane de Euro și a obținut în fața Curții Constituționale lipsirea de efecte a unor prevederi ale legislației naționale relevante. Este, de asemenea, pasionat de domeniul dreptului sportiv, practica ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII primind în 2018 premiul Societății de Științe Juridice pentru contribuții remarcabile în această arie. Dan Cristea a câștigat Campionatul Mondial de dezbateri (categoria ESL, Dublin, 2009) și a fost inclus de Forbes România pe lista sa „30 sub 30”.

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Arbitraj comercial

Ciprian Timofte, 37 ani, este Partener în cadrul practicii de drept societar/comercial, fuziuni și achiziții a ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII. El deține o experiență bogată în ceea ce privește implementarea de proiecte de fuziuni locale și transfrontaliere, inclusiv structurarea și negocierea unor proiecte complexe de achiziții, precum și implementarea de restructurări corporative. În ultimii ani, Ciprian și-a concentrat activitatea pe domeniul protecției datelor cu caracter personal, oferind consultanță unor companii de top din diverse industrii din România și din străinătate, cum ar fi: telecomunicații, servicii financiar-bancare, servicii medicale și farmaceutice, asigurări, IT, e-commerce etc. Ciprian participă în mod frecvent în calitate de lector la diverse conferințe și seminarii dedicate protecției datelor cu caracter personal (inclusiv la conferințe organizate de Autoritatea pentru Protecția Datelor (ANSPDCP)). De asemenea, a fost implicat activ în diferite inițiative de reglementare privind protecția datelor și este autorul a numeroase articole publicate în reviste și directoare de specialitate, cât și pe dataprivacyblog.tuca.ro (blogul ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII dedicat protecției datelor cu caracter personal). În noiembrie 2019, Ciprian Timofte a fost desemnat „Rising Star Romania” de către publicația Euromoney în cadrul ceremoniei Europe Rising Stars Awards.

:: English version

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale