Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC
 1 comentariu

Măsuri pentru asigurarea bunei funcționări a instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea în anul 2020 | Proiect
06.12.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 5 decembrie 2019, Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică proiectul de Lege privind unele măsuri pentru asigurarea bunei funcționări a instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea în anul 2020.

:: Proiectul
:: Expunerea de motive


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Măsuri pentru asigurarea bunei funcționări a instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea în anul 2020 | Proiect”

 1. Ce ţi-e şi cu politrucii „ăştilanţi”! Cum mai ştiu şi ei să se ascundă după cireş!
  Auziţi ce pompos sună: „măsuri pentru asigurarea bunei funcționări a instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea în anul 2020”!

  Au şi ăştia sânge instalaţie exact cât o găină eviscerată.

  În fapt, nu vor să facă decât ce or făcut şi politrucii „ăilalnţi”, adică să o lălăie, să amăgească, să amâne măsurile iniţiale care au fost luate cu rea-credinţă cu scopul de a şubrezi sistemul judecătoresc.
  Bine, modelul e împrumutat tot de la juzi, nu? Că ei îs cu „ori amână pronunţarea, ori pronunţă amânarea”.

  No, şi care îs indiciile că de la 01.01.2021 măsurile celea ar putea fi implementate?
  Fac şi cu astea ce-or făcut cu regulile de procedură pe care le-or tot prorogat, până le-or abrogat.
  Dacă ar fi fost de bună credinţă, ar fi luat măsuri cu adevărat, dar intenţiile lor ascunse sunt să conserve starea asta de incertitudine care în mod plauzibil se va răsfrânge negativ asupra bunului mers al activităţii judiciare, până la un moment care să le pice lor bine, nicidecum sistemului judecătoresc. V.B. N.V.B. N.V.B. V.B. V.B.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.