Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 1 comentariu

Tribunalul Cluj. Sancționarea disciplinară a unui salariat nesancționabil
09.12.2019 | Anca VĂRZARU

JURIDICE - In Law We Trust
Anca Vărzaru

Anca Vărzaru

Tribunalul Cluj a reținut că cercetarea disciplinară a auditorilor financiari și aplicarea sancțiunilor disciplinare acestora sunt de competența exclusivă a Comisiei de disciplină a Camerei Auditorilor financiari. Cu toate acestea, nerespectarea de către salariați a prevederilor comune privitoare la conduită și disciplina muncii poate atrage aplicarea de sancțiuni disciplinare direct de către angajator, în măsura în care faptele privesc încălcarea normelor de bună comportare la locul de muncă. Pot fi motive de sancționare disciplinară la nivelul angajatorului un comportament neadecvat cu colegii, tulburări intempestive și repetate ale activității, precum și o atitudine nepotrivită față de administratorii societății. (Decizia nr. 647/2019 din 19 martie 2019, pronunțată de Secția mixtă de contencios-administrativ și fiscal, de conflicte de muncă și asigurări sociale)

Av. Anca Gabriela Vărzaru, SĂVESCU & ASOCIAȚII

Secţiuni: Dreptul muncii, Jurisprudență, Jurisprudență Tribunale, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO