Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Av. dr. Mihai Mareș în vizită la Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Republica Moldova
09.12.2019 | JURIDICE.ro

Vineri, 6 decembrie 2019, Decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, prof. univ. dr. hab. Serghei Brînza, a primit vizita av. Mihai Mareș, doctor în drept, cu tema tezei “Nulitățile în procesul penal”, susținută în cadrul Institutului de Cercetări Științifice “Acad. Andrei Rădulescu”, potrivit JURIDICE MOLDOVA.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre posibilitatea unei colaborări academice care ar include publicarea de articole științifice, participarea în calitate de speaker la conferințele organizate de Facultatea de Drept a USM, precum și posibilitatea elaborării unui curs opțional pentru studenții facultății de drept, disciplinile drept penal/drept procesual penal românesc, predat de Mihai Mareș în calitate de visiting professor.

Această întrevedere a avut drept scop punerea bazei unei frumoase colaborări între Facultatea de Drept a USM și unul dintre practicienii notorii români în domeniul white collar crimes, Mihai Mareș.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.