Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Av. dr. Mihai Mareș în vizită la Facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Republica Moldova


9 decembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED, Universitaria

Vineri, 6 decembrie 2019, Decanul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, prof. univ. dr. hab. Serghei Brînza, a primit vizita av. Mihai Mareș, doctor în drept, cu tema tezei “Nulitățile în procesul penal”, susținută în cadrul Institutului de Cercetări Științifice “Acad. Andrei Rădulescu”, potrivit JURIDICE MOLDOVA.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre posibilitatea unei colaborări academice care ar include publicarea de articole științifice, participarea în calitate de speaker la conferințele organizate de Facultatea de Drept a USM, precum și posibilitatea elaborării unui curs opțional pentru studenții facultății de drept, disciplinile drept penal/drept procesual penal românesc, predat de Mihai Mareș în calitate de visiting professor.

Această întrevedere a avut drept scop punerea bazei unei frumoase colaborări între Facultatea de Drept a USM și unul dintre practicienii notorii români în domeniul white collar crimes, Mihai Mareș.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică