Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CEE Attorneys/BOANȚĂ, GÎDEI și ASOCIAȚII Asociații i-a reprezentat pe fondatorii 7Card în legătură cu investiția în proiectul Holde Agri
10.12.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Firma de avocatură CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII a anunțat astăzi că i-a asistat pe fondatorii 7Card în proiectul prin care aceștia au dobândit 25% în compania Holde Agri, ce implementează un concept de business inovator și are in plan sa devină unul din cei mai importanți jucători locali in domeniul agriculturii, prin extinderea in termen scurt a suprafeței agricole exploatată de la 3.500 ha la 10.000 ha.

Proiectul Holde Agri a reunit antreprenori locali de calibru, reușind să obțină recent o rundă de finanțare de tip Serie A în valoare de 5 milioane de euro, fiind in proces de a atrage o nouă rundă de finanțare de tip Serie B în valoare de aproximativ 6 milioane de euro și de a pregăti listarea societății pe piața AeRO a Bursei de Valori București.

Echipa de avocați CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII i-a consiliat pe fondatorii 7Card în legătură cu toate aspectele juridice privind dobândirea acestui pachet semnificativ de acțiuni: “Suntem onorați să facem parte din echipa care a negociat structura de business și juridică a acestui proiect ambițios și le mulțumim lui Iulian Circiumaru și lui Andrei Crețu pentru încrederea pe care ne-o acordă constant, implicându-ne în proiecte inovatoare, ce pot redefini viitorul unor industrii,” a declarat Sergiu Gîdei, unul dintre partenerii CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII și coordonatorul echipei de proiect, din care a făcut parte și Elena Sopotean, avocat asociat.

 ***

Despre CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII:

CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, tranzacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/BOANȚĂ GÎDEI ȘI ASOCIAȚII se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.

Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în Germania, și în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.