« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
 

Tribunalul Vaslui. Raportul de expertiză singur nu este suficient
16.12.2019 | Anca VĂRZARU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Anca Vărzaru

Anca Vărzaru

Tribunalul Vaslui a hotărât că probele obținute printr-un raport de expertiză nu sunt suficiente în dovedirea unei situații de fapt dacă acestea nu sunt însoțite de alte probe concludente. Raportul de expertiză presupune lămurirea unor împrejurări de fapt prin intermediul unui specialist, însă constatările expertului nu reprezintă decât un fapt conex faptului care se tinde probat. Prin urmare, el trebuie să se coroboreze cu alte probe, precum declarațiile martorilor sau înscrisuri, pentru a putea fi activată o prezumție judiciară. (Decizia 555/2019 din 8 mai 2019, pronunțată de Secția Civilă, Tribunalul Vaslui)

Av. Anca Gabriela Vărzaru, SĂVESCU & ASOCIAȚII

 
Secţiuni: Jurisprudență, Jurisprudență Tribunale, Procedură civilă, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD