Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

SNPAP Târgu Ocna a organizat cea de-a V-a ediție a conferinței „Drepturile omului și evoluția societății: Realități, Interpretări, Tendințe”
13.12.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna a organizat în perioada 11 – 12 decembrie 2019 cea de-a V-a ediție a conferinței „Drepturile omului și evoluția societății: Realități, Interpretări, Tendințe”, eveniment care a inclus dezbateri pe tema „Libertatea credinței și conștiinței – Impacturi asupra respectării drepturilor omului aflat în detenție”.

Ediția de anul acesta a cuprins secțiunea de educație moral-religioasă, care s-a desfășurat pe data de 11 decembrie 2019 și secțiunea științifică, care s-a desfășurat pe data de 12 decembrie 2019.

În cadrul primei zile a conferinței au luat cuvântul părintele Valerian GRECU, părintele Mihai Andrei ALDEA, teologul Danion VASILE, care au abordat problematica dependențelor din perspectivă religioasă, dar și a involuției spirituale a societății de astăzi.

Cea de-a doua zi a conferinței a avut printre invitați pe doamna Alina GENTIMIR, lector doctor în cadrul Facultății de Drept a Universității „Al. I. Cuza” din Iași, domnul Sorin AILENEI, manager public în cadrul Instituției Prefectului județului Bacău și pe domnul Florin SMARANDI, preot capelan, coordonatorul preoților din sistemul penitenciar românesc.

Au avut loc prezentări interactive, ce au avut ca obiectiv conștientizarea, din partea elevilor, a necesității identificării sistemului de valori propriu, punând, în același timp, accent pe importanța valorilor spirituale și pe menținerea reperelor morale și a umanismului, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Evenimentul s-a conturat a fi unul plin de conținut, de o mare importanță în formarea elevilor, care au înțeles că, pentru a ști cum să acționeze în plan profesional, ca viitori polițiști de penitenciare, trebuie să aibă un set de valori după care să se ghideze și care să îi reprezinte ca persoane.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.