Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR solicită Tribunalului București o întrevedere pentru a se identifica cele mai bune soluții privind accesul avocaților în incinta Tribunalului
13.12.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 12 decembrie 2019, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității scrisoarea adresată conducerii Tribunalului București privind o întrevedere pentru a se identifica cele mai bune soluții privind accesul avocaților în incinta Tribunalului București, cu luarea în considerare atât a exigențelor de siguranță dar și a respectului cuvenit activității desfășurate de avocați, potrivit unui comunicat.

Extras:

”Uniunea Națională a Barourilor din România, cu sediul în București, Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, sector 5, reprezentată prin Președinte av. dr. Traian Briciu, solicită conducerii Tribunalului București o întrevedere pentru a putea identifica cele mai bune soluții privind accesul avocaților în incinta Tribunalului București, cu luarea în considerare atât a exigențelor de siguranță dar și a respectului cuvenit activității desfășurate de avocați.

La întâlnirea pe care o solicităm conducerii Tribunalului București vă rugăm să aveți bunăvoința de a analiza împreună propuneri de soluții, avansate chiar de barou și de avocați, în mod individual, precum și alte aspecte privind activitatea desfășurată în cadrul Tribunalului București.

La întrevedere urmează să participe domnul av. dr. Traian Briciu Președintele UNBR, domnul av. dr. Ion Dragne, Vicepreședinte al UNBR și decan al Baroului București și domnul av. Cătălin-Daniel Fenechiu, Vicepreședinte al UNBR și prodecan al Baroului București.”

:: Scrisoarea

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti