Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Mesajul de felicitare al Decanului Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova rostit la GALA JURIDICE 2019
14.12.2019 | JURIDICE.ro

Joi, 12 decembrie 2019, JURIDICE.ro a marcat aniversarea a 15 ani de activitatea în domeniul juridic românesc cu organizarea GALEI JURIDICE 2019, la București, CCIR Bussines Center, Sala Aurel Ghibuțiu (Aula Candelabrelor).

La eveniment au fost prezenți reprezentanți din mediul academic și profesioniști din domeniul juridic.

Evenimentul a fost deschis de domnul av. dr. Andrei Săvescu care a salutat invitații și a înmânat distincții de apreciere unor profesioniști din sfera juridică.

La aniversarea JURIDICE.ro au fost prezenți și reprezentanți din cadrul Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova: Serghei Brînza, doctor habilitat în drept, profesor universitar, Decanul Facultății de Drept; Mihaela Botnarenco, doctor în drept, lector universitar, Prodecan al Facultății de Drept; av. Ion Crețu, magistru în drept, lector universitar; av. Artur Tarlapan, magistru în drept, lector universitar; av. Oleg Efrim, magistru în drept, lector universitar; Petru Vârlan, magistru în drept, asistent universitar.

În semn de apreciere a demersurilor de încurajare a cercetării științifice și dezvoltare a activității didactice, precum și pentru inițierea și susținerea de parteneriate științifice și profesionale de natură să pună în valoare forța creatoare a profesorilor și studenților Facultății de Drept a Universității de Stat din Republica Moldova, domnului Serghei Brînza, i-a fost acordată Diploma de apreciere pentru contribuții remarcabile la dezvoltarea mediului academic juridic din Republica Moldova.

În total peste 30 de avocați și juriști cu renume din România au primit diplome de apreciere pentru activitatea desfășurată.

Din Republica Moldova, o astfel de diplomă i-a fost acordată și domnului av. Oleg Efrim pentru susținerea, coordonarea și dezvoltarea proiectului BizLaw.md, destinat diseminării informațiilor juridice în rândul comunității de oameni de afaceri interesați de chestiunile legale de Stat din Republica Moldova.

Deopotrivă, Decanul Facultății de Drept a USM a înmânat JURIDICE.ro o diplomă aniversară, din partea Facultății de Drept a USM, cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate prodigioasă în domeniul juridic.

Suplimentar, domnul Serghei Brînza a transmis și un mesaj de felicitare pentru JURIDICE.ro:

„Stimați demnitari, decani, profesori, judecători, procurori, avocați precum și alți reprezentanți ai profesiilor juridice. Însă, în primul și în primul rând, stimați reprezentanți ai JURIDICE.ro, pentru ca dumneavoastră sunteți motivul pentru care ne-am întrunit astăzi. 

Din numele Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, în calitate de Decan al acestei facultăți, vă felicit cordial cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate prodigioasă în lumea juridică românească.

Pentru noi este o onoare să fim astăzi alături, în calitate de parteneri academici – parteneriat care a fost încheiat recent cu ocazia aniversării la 1 octombrie 2019, a 60 de ani de la fondarea Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova.

Pe această cale, țin să mulțumesc, în mod special, domnului av. dr. Andrei Săvescu pentru receptivitatea manifestată în planul inițierii relațiilor de colaborare între Facultatea de Drept a USM și Societatea de Științe Juridice, dar și pentru invitația la Gala JURIDICE.ro – invitație pe care, trebuie să remarc, am acceptat-o cu  deosebită plăcere.

Apreciem înalt activitățile realizate și dezvoltate perpetuu de JURIDICE.ro și, trebuie să recunoaștem, ne dorim ca și JURIDICE MOLDOVA să urmeze același traseu de evoluție, pentru că succesele dumneavoastră sunt succesele întregii societăți. Incontestabil, aportul adus de JURIDICE.ro mediului academic și profesional românesc este unul determinant în planul consolidării statului de drept și susținerii reformei justiției în România după aderarea ei la Uniunea Europeană.

Conținutul informațional regăsit pe portalul JURIDICE.ro reprezintă un adevărat bisturiu în mâinile avocaților, procurorilor, judecătorilor, executorilor judecătorești și ale altor practicieni îndrituiți cu interpretarea și aplicarea legii. Calitatea acestor materiale, grație profesionalismului echipei JURIDICE.ro, nu se pune la îndoială operând prezumția celui mai înalt standard.

Ne-am convins deja și de faptul că evenimentele academice organizate de JURIDICE.ro sau cu suportul JURIDICE.ro depășesc de fiecare dată așteptările participanților și reprezintă izvoare de inspirație pentru cei antrenați în domeniul dreptului.

Motto-ul „In Law We Trust” semnifică nu altceva decât un îndemn spre excelență, un îndemn către întreaga comunitate juridică de a depune efortul necesar pentru ca încrederea în justiție să devină o realitate indiscutabilă.

Având în vedere istoricul JURIDICE.ro și laurii colectați de-a lungul anilor, Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, vă urează să perseverați în continuare în promovarea în lumea dreptului a imperativului edificării unei societăți bazate pe cunoaștere.

Sincere felicitări și mulți ani înainte, JURIDICE.ro!”


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.