Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor va monitoriza respectarea de către Eurojust a normelor privind protecția datelor cu caracter personal


16 decembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 12 decembrie 2019, Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor a informat că potrivit unui nou Regulament, își asumă responsabilitatea de a monitoriza respectarea de către Eurojust a normelor UE aplicabile protecției datelor cu caracter personal, potrvit unui comunicat.

Eurojust este responsabil pentru susținerea și îmbunătățirea coordonării și cooperării între autoritățile judiciare competente din statele membre ale UE în probleme legate de criminalitatea organizată gravă.

În conformitate cu Regulamentul Eurojust, AEPD își asumă întreaga responsabilitate pentru supravegherea respectării protecției datelor în cadrul Eurojust. Acest rol va include investigarea reclamațiilor, consilierea Eurojust cu privire la toate aspectele referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal operaționale și asigurarea respectării prevederilor Regulamentului și ale GDPR.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri