Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

D&B David și Baias și PwC România au acordat asistență asociaților OncoCard în vânzarea către MedLife


17.12.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Fuziuni și achiziții, Health & Pharma (Dreptul sănătății)
JURIDICE - In Law We Trust

O echipă integrată de consultanți specializați în servicii fiscale și juridice ai D&B David și Baias și PwC România a acordat asistență asociaților OncoCard, în procesul de vânzare a spitalului privat de diagnostic și tratament oncologic din Brașov către MedLife.

Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România: ”Piața serviciilor medicale evoluează în direcția consolidării. Serviciile specializate și folosirea celor mai noi tratamente și tehnologii influențează decizia de achiziție și societățile care dețin un astfel de atu sunt foarte căutate. Ne bucurăm să acordăm asistență antreprenorilor români care construiesc afaceri de succes atât pentru economie, cât și pentru societate.”

În cadrul tranzacției, PwC România a acordat consultanță fiscală, fiind reprezentată de Ionuț Simion, iar echipa D&B David și Baias, coordonată de Sorin David, Managing Partner, Romana Petre, Avocat Senior, și Andreea Tortov, Avocat Colaborator, a acordat asistență juridică de tip M&A pe tot parcursul tranzacției și va consilia clientul până la finalizarea procesului de vanzare.

Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias: ”Ultimul trimestru al acestui an a fost efervescent pentru echipa de M&A a D&B David și Baias care a încheiat cu succes mai multe tranzacții, vânzarea OncoCard fiind încă o dovada a implicării noastre pe piața serviciilor medicale. Suntem onorați de încrederea pe care ne-o acordă antreprenorii români pentru a-i reprezenta în cadrul unor proiecte complexe și de anvergură care ne dau prilejul să demonstrăm profesionalismul echipei noastre.”

Tranzacția a fost semnată în noiembrie și va fi finalizată în 2020, după primirea avizului din partea Consiliului Concurenței.

OncoCard este una dintre cele mai moderne platforme de diagnostic și tratament oncologic din România, inaugurat în 2012 de antreprenori români.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 158 de țări cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Despre D&B David si Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă a PwC în România, fiind integrată în rețeaua internațională de societăți de avocatură corespondente ale PwC, ce include peste 2.500 de avocați din 85 de jurisdicții. Astfel, D&B beneficiază deopotrivă de expertiză locală aprofundată și de o perspectivă internațională.

D&B este recunoscută și recomandată de Ghiduri internaționale independente precum Chambers & Partners, Legal 500, IFLR 1000 și Best Lawyers, fiind situată în vârful clasamentelor privind societățile de avocatură din România în ariile de practică Drept Corporatist – Fuziuni & Achiziții (M&A), Concurență & Practici Anticoncurențiale, Drept Fiscal și altele.

Pe piața locală, D&B împreună cu PwC acordă servicii clienților din România și Republica Moldova, prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC situate în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța și Chișinău.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro