Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Deloitte a renovat și dotat cu echipamente de ultimă generație un amfiteatru al ASE, în cadrul unui parteneriat strategic pentru următorii cinci ani
17.12.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Deloitte România a renovat complet și a dotat cu mobilier și echipamente de ultimă generație un amfiteatru al Academiei de Studii Economice din București. Cu ocazia evenimentului de inaugurare a noului amfiteatru, Deloitte România și ASE au semnat și un parteneriat strategic valabil până în septembrie 2024, prin intermediul căruia studenții vor beneficia de ateliere gratuite susținute de experți ai Deloitte, de programe de practică în cadrul firmei de audit și consultanță, precum și de diferite evenimente organizate de Deloitte cu scopul dezvoltării studenților.

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova: „Educația a fost dintotdeauna principalul ingredient al progresului la nivelul individului, al organizațiilor și al societății, încă dinainte ca revoluția industrială 4.0 să îi mărească substanțial mizele. În curând, de o educație continuă, în permanentă adecvare la unele cerințe în rapidă schimbare ale pieței muncii, va depinde nu doar succesul, ci însăși relevanța. La Deloitte, o organizație a expertizelor profesionale integrate, însăși construcția businessului se bazează pe educație în multiplele ei forme, în universitate, în practică, în stagiatură și în cadrul diverselor noastre profesii. Nu este așadar întâmplător că educația este principala direcție de investiție pentru Deloitte România: în echipele noastre, în sutele de profesioniști de vârf care sunt alumni Deloitte, în parteneriate pentru construirea aptitudinilor profesionale ale viitorului și în studii și recomandări privind adecvarea lumii afacerilor și a societății la o piață a muncii în curs de reinventare. Prin parteneriatul cu ASE, ne propunem să contribuim la pregătirea și reținerea în țară a cât mai multor experți pregătiți pentru schimbările dramatice pe care le aduce transformarea digitală a lumii.”

Proiectul de modernizare a amfiteatrului nr. 2104, situat în clădirea Virgil Madgearu a ASE, a constat în restaurarea completă a structurii sălii și în dotarea acesteia cu video proiector, ecran inteligent, sistem inteligent de utilizare a jaluzelelor și a luminilor, sistem de sunet, toate echipamentele fiind coordonate prin tableta încorporată în catedră. Proiectul a inclus și renovarea peretelui exterior al sălii, care acum a fost transformat într-un spațiu de lucru și recreativ pentru studenți în timpul pauzelor.

Lucrările de renovare au durat cinci luni, iar valoarea totală a proiectului este de aproximativ 130.000 de euro. Aproximativ 10.000 studenți ai facultăților de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Business și Turism, Marketing și Relații Economice Internaționale din cadrul ASE vor participa la cursuri organizate în această sală în fiecare an.

Vlad Boeriu, Partener Servicii Fiscale, Deloitte România, și coordonator al proiectului: „Am ales să ne implicăm în acest proiect inspirați de ideea de a da înapoi comunității, în linie cu valorile Deloitte și cu preocupările generației Millennials, ai cărei exponenți sunt tot mai atenți la impactul mediului de afaceri asupra societății, în general. Este o onoare pentru noi să contribuim la dezvoltarea studenților și o mare bucurie pentru mine, personal, în calitate de absolvent al ASE. De altfel, cei mai mulți dintre colegii mei din practica de Servicii Fiscale sunt absolvenți de ASE.”

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul Academiei de Studii Economice din București: „Academia de Studii Economice din București este promotorul parteneriatelor strategice cu mediul privat, reprezentat de marile companii prezente pe piața forței de muncă din România. Acestea pot contribui la pregătirea profesională a studenților noștri la nivelul celor mai înalte standarde în vigoare, pentru a performa pe piața angajatorilor celor mai exigenți. Salutăm încheierea parteneriatului strategic cu Deloitte România și suntem bucuroși că studenții și cadrele noastre didactice vor avea oportunitatea, oferită prin această colaborare, de a studia în condiții la nivelul erei digitalizării.”

Deloitte este unul dintre cei mai doriți angajatori din țară, conform clasamentelor independente realizate de mai multe entități.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesioniști.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti