Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

VOINESCU ȘI ASOCIAȚII la un an de la înființare
17.12.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Timeea Ciudin, Partner în cadrul VOINESCU LAWYERS: „Perioada finalului de an, care în mod clasic este cea a bilanțului și a analizei rezultatelor exercițiului financiar, coincide în cazul societății noastre cu intervalul în care sărbătorim un an de existență. Am pornit la drum în noiembrie 2018 cu un optimism care s-a dovedit a fi prea moderat, pentru că așteptările noastre au fost substanțial depășite de rezultatele acestui prim an de activitate. Ne-am extins considerabil paleta de clienți cu care colaborăm și, pe cale de consecință, pentru a răspunde cât mai prompt și profesionist nevoilor acestora, echipa de avocați. Suntem foarte mândri să anunțăm o colaborare cu reputatul avocat Daniel Urdoi, având o experiență de peste 15 ani în multiplele arii ale dreptului afacerilor și o largă expunere în sfera clienților italieni, care consolidează experiența Biroului nostru Italian. De asemenea, ne bucurăm să le avem în cadrul echipei noastre pe Geanina Oprița, care ni s-a alăturat de la una din firmele de avocatură de top din România, cu tradiție în domeniul litigiilor, și care va întări practica noastră de litigii civile, dar și pe Ingrid Miclăuș, care s-a format într-o reputată firmă specializată în dreptul penal al afacerilor.”

Daniel Urdoi, Of counsel în cadrul VOINESCU ȘI ASOCIAȚII : „Mă bucur să pot colabora cu avocații care formează echipa Voinescu Lawyers pe complexele și diversele proiecte administrate de aceștia. Pe de altă parte, este o reală încântare să continui activitatea pentru clienții italieni, care formează o pondere semnificativă în cadrul clientelei Voinescu Lawyers”.

VOINESCU ȘI ASOCIAȚII reprezintă una dintre puținele societăți de avocatură care oferă un pachet complet de servicii juridice de înalt profesionalism în sfera dreptului privat, al dreptului public, dar și în cea a dreptului penal al afacerilor. De altfel, calitatea excepțională a serviciilor prestate de către avocații societății a fost recunoscută încă din primul an de activitate prin stabilirea unei alianțe cu Lexquire Tax & Law, o societate transnațională care furnizează servicii juridice și fiscale în jurisdicții precum Olanda, Germania, Belgia, Franța sau Luxemburg.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti