Secţiuni » Notari publici
Notari publici

13 posturi vacante de notar public destinate judecătorilor de la ÎCCJ și Curtea Constituțională


17 decembrie 2019 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În Monitorul Oficial nr. 1006 din 13 decembrie 2019, a fost publicat Ordinul nr. 5098/2019 pentru modificarea Ordinului ministrului justiției, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, interimar, nr. 2.875/C/2019 privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție și judecătorilor de la Curtea Constituțională pentru anul 2019.

Astfel, numărul de 2.662 posturi de notar public, din care 2501 notari publici în funcție, 161 notari publici suspendați, se actualizează cu 13 posturi vacante destinate judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție și judecătorilor Curții Constituționale pentru anul 2019, potrivit anexelor.

Ordinul este însoțit de două anexe. 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică