« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII – implicată în 2019 în tranzacții de peste 200 milioane de euro pe piaţa imobiliară din Cluj Napoca
18.12.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

PNSA a asistat recent Crisware şi Hexagon, controlate de către antreprenorii locali Raul Ciurtin și Florin Mariș, in legătură cu vânzarea portofoliului de clădiri de birouri Vivido Business Center, Advancity Business Center și Cube Office, într-o tranzacție de peste 30 de milioane de euro.

În prima jumătate a anului 2019, PNSA a fost implicată alături de Dedeman în achiziția proiectului The Office, într-o tranzacție de peste 120 de milioane de euro, cea mai mare tranzacție imobiliară a anului în Cluj Napoca.

POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII este consultant legal într-o serie de alte proiecte de dezvoltare şi operare imobiliară în Cluj Napoca, atât în retail, cât şi în sectoarele de birouri şi industrial, acţionând pentru fonduri de investiţii sau investitori strategici.

Florian Niţu, Managing Partner al POPOVICI NIȚU STOICA & ASOCIAȚII„Cluj Napoca este o piaţă-cheie pentru noi. Mulţi din avocaţii noştri au experienţe solide şi legături strânse în regiune. PNSA în general a fost întotdeauna aproape de antreprenori transilvăneni.”

Cuvinte cheie: ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD