« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

PwC România a asistat proprietarii Optiplaza în tranzacția recent finalizată pe piața de retail de optică medicală
18.12.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

PwC România a fost implicată în tranzacția recent finalizată, prin care Innova Capital a achiziționat Optiplaza, un retailer specializat în optică medicală, lentile și ochelari de soare. Echipa PwC România, coordonată de Cornelia Bumbăcea, Partener Tranzacții, din care au făcut parte Dragoș Atanasiu, Director M&A, și Gabriela Pieleanu, Manager M&A, a asistat fondatorii Optiplaza în această tranzacție.

Cornelia Bumbăcea, Partener Tranzacții al PwC România: ”Este încă o tranzacție de succes încheiată de echipa de M&A a PwC România în acest an. Suntem onorați de încrederea pe care ne-o acordă antreprenorii români într-un proces atât de complex și important pentru ei, cum este vânzarea propriei afaceri.”

Dragoș Atanasiu, Director M&A PwC ”A fost o tranzacție cu o structură complexă, pe care am construit-o și pus-o în aplicare împreună cu o echipă de profesioniști în domeniu.”

Optiplaza este unul dintre cei mai importanți jucători în piața românească de retail specializat de optică medicală, având aproape 50 de magazine sub brandurile Optiplaza, OpticaExpress cu un grad mare de acoperire la nivel național.

Marius Chiriac, unul din fondatorii Optiplaza: „A fost o mare provocare, ce a însemnat pentru noi mai multe luni de muncă și negocieri, din care am învățat foarte multe, inclusiv cum privește un fond de investiții un business antreprenorial. Am fost asistați de o echipă de profesioniști (PwC și ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII) cu ajutorul căreia am ajuns la un rezultat foarte bun și care a fost alături de noi pe tot parcursul tranzacției.”

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută organizațiile și persoanele implicate in business-uri si in comunitate să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 157 de țări, cu mai mult de 276.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD