Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Alba Iulia susține protestul grefierilor ref. proiectul de eliminare a pensiilor de serviciu
18.12.2019 | JURIDICE.ro

Miercuri, 18 decembrie 2019, conducerea Curţii de Apel Alba Iulia îşi exprimă susţinerea faţă de protestul iniţiat de către colegii grefieri din circumscripţia Curţii de Apel Alba Iulia, potrivit unui comunicat.

De asemenea, subliniază îngrijorarea judecătorilor instanţei cu privire la demersul legislativ de eliminare totală a pensiilor de serviciu ale magistraţilor şi personalului auxiliar de specialitate, care, în aprecierea noastră, poate afecta însăşi independenţa sistemului judiciar.

Importanţa, complexitatea şi dificultatea mandatului public de îndeplinire a actului de justiţie de către judecători, cu contribuţia esenţială a grefierilor, sunt de natură a justifica menţinerea statutului actual al personalului din justiţie.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.