« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Alba Iulia susține protestul grefierilor ref. proiectul de eliminare a pensiilor de serviciu
18.12.2019 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 18 decembrie 2019, conducerea Curţii de Apel Alba Iulia îşi exprimă susţinerea faţă de protestul iniţiat de către colegii grefieri din circumscripţia Curţii de Apel Alba Iulia, potrivit unui comunicat.

De asemenea, subliniază îngrijorarea judecătorilor instanţei cu privire la demersul legislativ de eliminare totală a pensiilor de serviciu ale magistraţilor şi personalului auxiliar de specialitate, care, în aprecierea noastră, poate afecta însăşi independenţa sistemului judiciar.

Importanţa, complexitatea şi dificultatea mandatului public de îndeplinire a actului de justiţie de către judecători, cu contribuţia esenţială a grefierilor, sunt de natură a justifica menţinerea statutului actual al personalului din justiţie.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD