Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Lista de informații clasificate secrete de stat elaborate sau deținute de Inspecția Judiciară


19.12.2019 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial nr. 1015 din 17 decembrie 2019, a fost publicată Hotărârea nr. 937/2019 pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informații clasificate secrete de stat pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Inspecția Judiciară, și termenele de clasificare aferente acestora.

Lista cuprinzând categoriile de informații clasificate secrete de stat pe niveluri de secretizare, elaborate sau deținute de Inspecția Judiciară:

A. Informațiile, datele și documentele strict secrete, cu termen de menținere a nivelului de secretizare de 50 ani, sunt cele care se referă la:
1. Planul de pază – anexă a Programului de prevenire a scurgerii de informații clasificate deținute de Inspecția Judiciară;
2. procesele-verbale sau referatele întocmite ca urmare a informațiilor transmise de alte instituții, cu nivel de clasificare strict secret;
3. adresele de răspuns transmise ca urmare a solicitărilor altor instituții/autorități, care au fost înaintate Inspecției Judiciare cu nivelul de clasificare strict secret;
4. adresele transmise către alte autorități, ce conțin în cuprinsul lor informații dintr-un document clasificat cu același nivel de secretizare.

B. Informațiile, datele și documentele secrete, cu termen de menținere a nivelului de secretizare de 30 ani, sunt cele care se referă la:
1. carte de telefon „S” emisă de Serviciul de Telecomunicații Speciale;
2. procesele-verbale întocmite ca urmare a informațiilor transmise de alte instituții, cu nivel de clasificare secret;
3. adresele de răspuns transmise ca urmare a solicitărilor altor instituții/autorități, care au fost înaintate Inspecției Judiciare cu nivelul de clasificare secret;
4. adresele transmise către alte autorități, ce conțin în cuprinsul lor informații dintr-un document clasificat cu același nivel de secretizare.

NOTĂ:
Sunt informații secrete de stat și studiile, propunerile și informațiile care, prin conținutul lor, deși nu sunt nominalizate, contribuie la elaborarea documentelor și lucrărilor care fac parte din listă.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro