« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

ANSPDCP a participat la Colocviul profesional franco-român al UNNPR ref. aplicarea prevederilor GDPR în activitatea notarială
20.12.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 16 decembrie 2019, a avut loc Colocviul româno-francez organizat de Uniunea Națională a Notarilor Publici, care a abordat și problematica obligațiilor notarilor publici din perspectiva reglementărilor specifice domeniul protecției datelor cu caracter personal, potrivit unui comunicat.

La acest eveniment a fost reprezentată și Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, iar dezbaterile au urmărit efectiva aplicare, în activitatea notarială,  a prevederilor Regulamentului General privind protecția datelor, ale Legii nr. 129/2018, ale Legii nr. 190/2018 privind unele măsuri de punere în aplicare a Regulamentului General privind protecția datelor, precum și ale Deciziilor emise de Autoritatea Națională de Supraveghere.

Astfel, au fost abordate aspecte de aplicabilitate practică referitoare, în special, la regulile de prelucrare a datelor, asigurarea drepturilor persoanelor vizate, măsurile de asigurare a securității și confidențialității codurile de conduită, notificarea încălcării securității datelor cu caracter personal și calitatea de operator a entităților prevăzute de Legea nr. 36/1995 a notarilor publici și activității notariale.

 
Secţiuni: Content, Data protection, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD