« Newsletter
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Mihai Daraban, Președintele CCIR, ales în Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț pentru mandatul 2020-2022
23.12.2019 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 20 decembrie 2019, Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), a fost ales în funcția de membru în Consiliul General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț (WCF), din cadrul Camerei de Comerț Internaționale (ICC), în urma votului exercitat de reprezentanții a peste 100 de state. Astfel, România va fi reprezentată, pentru mandatul 2020-2022, în forul de conducere al organizației mondiale a camerelor de comerț, potrivit unui comunicat.

Consiliul General al WCF promovează rolul camerelor de comerț ca intermediari esențiali între mediul de afaceri și autorități, precum și între companii și publicul larg. Consiliul oferă asistență în crearea camerelor de comerț sau consolidarea camerelor existente, în special în țările în curs de dezvoltare și în economiile emergente. Totodată, Consiliul General încurajează cooperarea între organizațiile camerale din întreaga lume, cu scopul de a îmbunătăți serviciile furnizate de către acestea.

Mihai Daraban: „Preluarea portofoliului de Membru în Consiliul General al WCF mă onorează și mă obligă în același timp. Viziunea mea este aceea a unui sistem de camere de comerț unite, cu un rol important în dezvoltarea economică mondială. Prioritățile mele vizează promovarea unei economii globale, a comerțului liber, crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea durabilă, precum și îmbunătățirea nivelului de trai. Mă bucur că România are șansa de a primi un portofoliu atât de important, demonstrând, încă o dată, implicarea și determinarea CCIR, atât la nivel național, cât și internațional.”

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD