Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Executor judecătoresc Ofelia Dobra. Diplomă de apreciere pentru investiția în oameni. Scrisoare de motivare
24.12.2019 | JURIDICE.ro

DIPLOMĂ DE APRECIERE pentru investiția în oameni acordată de Societatea de Științe Juridice executorului judecătoresc Ofelia Dobra.

Motivare: Pentru că a crescut și crește executori (a se vedea Emilian Căliman Habet), pentru că este o luptătoare îndârjită și pentru că are energia și curajul de a lucra curat, ceea ce pentru executori comportă riscuri mari.


Parteneri GALA JURIDICE 2019: Abund Berry, All.Ways.Forward, ALM Power Group, Alpha Bank Romania, AQUA Carpatica, Baroul București, Camera de Comerț și Industrie a României, certSIGN, Decorent, Domeniile Sâmburești, EasyLaw, FORTINET, Gustav Living, HOTCA & ASOCIAȚII, Leonidas, QZINE, SARTO, SmartBill


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.