Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Decizia de punere în aplicare (UE) 2019/2250 a Consiliului din 19 decembrie 2019 privind aprobarea Regulamentului de procedură al Eurojust
06.01.2020 | Elena ALBU

Elena Albu

Elena Albu

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 336/309 din 30 decembrie 2019, a fost publicată Decizia de punere în aplicare (UE) 2019/2250 a Consiliului din 19 decembrie 2019 privind aprobarea Regulamentului de procedură al Eurojust.

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2018/1727, colegiul Eurojust (denumit în continuare „colegiul”) adoptă Regulamentul de procedură al Eurojust. Respectivul regulament de procedură se aprobă de către Consiliu prin intermediul unor acte de punere în aplicare.

Proiectul regulamentului de procedură a fost aprobat de colegiu în conformitate cu articolul 5 alineatul (5) din Regulamentul (UE) 2018/1727 la 12 decembrie 2019. Proiectul regulamentului de procedură separat privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal menționat la articolul 17 din regulamentul de procedură a fost aprobat de colegiu la 16 decembrie 2019. Regulamentul de procedură și Regulamentul de procedură separat privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal menționat la articolul 17 din regulamentul de procedură, ar trebui aprobat de către Consiliu.

Regulamentul (UE) 2018/1727 nu este obligatoriu pentru Danemarca și, prin urmare, aceasta nu participă la adoptarea și aplicarea prezentei decizii, care pune în aplicare Regulamentul (UE) 2018/1727. Regulamentul (UE) 2018/1727 este obligatoriu pentru Irlanda și Regatul Unit și, prin urmare, acestea participă la adoptarea și aplicarea prezentei decizii, care pune în aplicare Regulamentul (UE) 2018/1727.

Prin prezenta decizie, se aprobă Regulamentul de procedură al Eurojust și Regulamentul separat de procedură privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal menționat la articolul 17 din regulamentul de procedură.

Prezenta decizie intră în vigoare la data adoptării.

Consilier juridic Elena Albu


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.