Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Noi măsuri stabilite la nivelul administrației publice centrale


06.01.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Lege 9, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial nr. 1059 din 31 decembrie 2019, a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 90/2019 privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale.

Astfel, OUG introduce următoarele modificări:

Autoritatea pentru Digitalizarea României, aflată în coordonarea prim-ministrului, preia de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor atribuțiile, posturile și personalul Organismului intermediar pentru promovarea societății informaționale și ale Unității de implementare proiecte (UIP) – POAT (începând cu 30 ianuarie 2020).

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO, instituție publică cu personalitate juridică, structură independentă de expertiză și cercetare-dezvoltare în domeniul protecției infrastructurilor cibernetice, funcționează în coordonarea prim-ministrului.

Ministerul Finanțelor Publice este autorizat să introducă modificările în volumul și în structura bugetului de stat pe anul 2020, corespunzător prevederilor OUG, la propunerea ordonatorilor principali de credite, pe bază de protocoale de predare-preluare.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti