Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Prof. univ. dr. Ionuț-Florin Popa. Diplomă de apreciere pentru gândire juridică. Scrisoare de motivare
15.01.2020 | JURIDICE.ro

DIPLOMĂ DE APRECIERE pentru gândire juridică acordată de Societatea de Științe Juridice prof. univ. dr. Ionuț-Florin Popa.

Motivare: Specialist în conformitatea lucrului vândut și alte obligații plăcute, discipol al Profesorului Liviu Pop, iată că Ionuț-Florin Popa a devenit, în sfârșit, profesor universitar. Cu o minte strălucitoare și un caracter de respirație germană, Ionuț-Florin Popa este unul dintre invitații speciali ai Profesorului Valeriu Stoica. Acestea ar putea fi, dacă nu chiar explicații, cel puțin indicii ale verbului său tăios dar neobișnuit de solid. Deși este din Cluj, nu crede ca tot Codul civil este prost scris. Societatea de Științe Juridice se alătură celor care exprimă admirație și încredere spre Profesorul Ionuț-Florin Popa.
(Consiliul: Nicolae-Horia Tiț, Radu Rizoiu, Lucian Bojin, Bogdan Dumitrache și Andrei Săvescu)


Parteneri GALA JURIDICE 2019: Abund Berry, All.Ways.Forward, ALM Power Group, Alpha Bank Romania, AQUA Carpatica, Baroul București, Camera de Comerț și Industrie a României, certSIGN, Decorent, Domeniile Sâmburești, EasyLaw, FORTINET, Gustav Living, HOTCA & ASOCIAȚII, Leonidas, QZINE, SARTO, SmartBill


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.