Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANSPDCP. Întâlniri de lucru cu reprezentanții FIC și AmCham
14.01.2020 | JURIDICE.ro

Luni, 13 ianuarie 2020, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a informat că pe data de 18 decembrie 2019, a avut loc o întrevedere cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini (FIC), în cadrul căreia au fost discutate diverse aspecte privind modalitatea de aplicare a Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD) în contextul încălcării securității datelor, asigurării transparenței operatorului în legătură cu activitățile de prelucrare a datelor, precum și încadrarea unor prelucrări pe temeiul consimțământului și/sau al interesului legitim, potrivit unui comunicat.

De asemenea, pe data de 19 decembrie 2019, reprezentanții Autorității de Supraveghere au participat la o întâlnire cu reprezentanţii AmCham România, în cadrul căreia au fost discutate unele aspecte referitoare în principal la: cerințele RGPD privind elaborarea codurilor de conduită, evaluarea incidentelor de securitate, stabilirea calității de operator, împuternicit și operatori asociați, informarea persoanelor vizate, prelucrarea unor categorii de date speciale, monitorizarea/supravegherea video a angajaților.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.