Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

ANSPDCP. Întâlniri de lucru cu reprezentanții FIC și AmCham
14.01.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 13 ianuarie 2020, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a informat că pe data de 18 decembrie 2019, a avut loc o întrevedere cu reprezentanţii Consiliului Investitorilor Străini (FIC), în cadrul căreia au fost discutate diverse aspecte privind modalitatea de aplicare a Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD) în contextul încălcării securității datelor, asigurării transparenței operatorului în legătură cu activitățile de prelucrare a datelor, precum și încadrarea unor prelucrări pe temeiul consimțământului și/sau al interesului legitim, potrivit unui comunicat.

De asemenea, pe data de 19 decembrie 2019, reprezentanții Autorității de Supraveghere au participat la o întâlnire cu reprezentanţii AmCham România, în cadrul căreia au fost discutate unele aspecte referitoare în principal la: cerințele RGPD privind elaborarea codurilor de conduită, evaluarea incidentelor de securitate, stabilirea calității de operator, împuternicit și operatori asociați, informarea persoanelor vizate, prelucrarea unor categorii de date speciale, monitorizarea/supravegherea video a angajaților.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.