Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Informare ref. aplicarea măsurii suspendării pentru neplată. UPDATE: Emitere decizii de suspendare
15.01.2020 | JURIDICE.ro

Miercuri, 15 ianuarie 2020, Baroul București a informat că întrunit în ședința din data de 14 ianuarie 2020, Consiliul a luat act de informarea primită de la Compartimentul Contabilitate, constatând că la această dată 1798 de avocați încă figurează cu restanțe la formarea bugetului Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România, potrivit unui comunicat.

În aplicarea H.C.B.B. nr. 32 din 5 noiembrie 2019, Consiliul Baroului București a dispus emiterea deciziilor de suspendare pentru neplată pentru avocații care înregistrează restanțe mai mari de 3 luni, după actualizarea evidențelor contabile cu luarea în considerare a tuturor plăților efectuate, prin orice mijloace, până în data de 14 ianuarie 2020 inclusiv.

***

Marți, 14 ianuarie 2020, Baroul București a informat că întrunit în ședința din 7 ianuarie 2020, Consiliul a luat act de informarea departamentului de specialitate privind gradul îndeplinirii obligațiilor de plată a contribuțiilor care formează bugetul Baroului, potrivit unui comunicat.

Conform acesteia, s-a reținut că la data de 4 noiembrie 2019, s-a întocmit o situație privind avocații cu restanțe mai mari de 3 luni la contribuțiile către Baroul București și UNBR (intervalul oct. 2016 – sept. 2019), în care se regăsesc 3.172 de restanțieri. Ca urmare a anunțurilor postate pe site, la data de 7 ianuarie 2020 se constată că au achitat datoriile restante un număr de 1.068 avocați, ramânând 2.104 de restanțieri.

Consiliul va analiza în ședința din 14 ianuarie 2020 aplicarea măsurii suspendării pentru neplată, prevăzută conform H.C.B.B. nr. 32/05.11.2019.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.